Wolfgang 

Driftsleder/Operations Manager

Svalbard


Er 52 år og opprinnelig fra Tyskland  med greske-tyske røtter, jeg vokste opp i et fylke som heter Baden Württenberg i Sør-Tyskland. Jeg flyttet til Norge i 1995 og har bodd lengre i  Norge  enn i Tyskland. I 2004 valgte jeg å søke norsk statsborgerkap og det har jeg aldri angret på. Jeg pleier noen ganger å si når jeg reiser til Tyskland, nå skal jeg hjem; nok ferie nå. Flyttingen til Svalbard  i 2017 og jeg vet ikke engang hva som har skjedd, plutslig var jeg på Svalbard og ble bitt av den arktiske bassillen som man pleier å si i Longyearbyen. "Fastlandet er fin men Svalbarbard er best".


Min filosofi


Kunnskap er nøkkelen til vekst og jeg har alltid hadd en hvis nysgjerrighet å øke kunnskapen min. Det jeg ikke vet finner jeg ut uansett, fordi kunnskap er nøkkelen til livet. Kunnskap er for å dele, prøve, eksperimentere og for all del "innse at vi ikke kan vite alt". Når man har innsett det og motgangen møter en tja, da er er det bare å brette opp armene og å gunne på. Det aller beste i livet som jeg vet om er å snakke rett fra leveren, kalle en spade for en spade og ærlighet varer lengst.  Litt fra den humoristike siden har jeg også et lite motto: "skal jeg begynne med å selge en spade som en apekatt, da skulle jeg har valgt å bli politikker istdenfor".

Vi har alt for lite tid til å gå rundt grøten og for all del "Jeg står for det jeg sier"Polar Cruising AS


Som driftsleder legger jeg vekt på at våre gjester føler seg trygge og velkommen. Gjestfriheten og en god porsjon medmenneskelighet er vårt grunnlag i Polar Cruising. Delingen av kunnskapet er et fudament i vår filosofi og  vi  bygger på dette konseptet i Polar Cruising AS. Jeg drar nytte av mine studier innad fred og konflikter globalt, arktsik geopolitikk og skrev min bachelor om Svalbard. Teamarbeid er alfa og omega hos oss. En hver gjest som reiser med oss skal vite at vi gjør vårt beste å ivareta sikkerhet, norske regler og lover og aller viktigst vi setter mennesesker og sitt søken etter kunnskap og læring om Svalbard er prioritet og er høyt i fokus. Mine erfaringer fra turistbransjen og mange andre jobber jeg har hadd fra ansatt til leder, daglig leder etc. skal komme våre gjester til gode. Vi i Polar Cruising AS har lagt listen høyt, i vårt bedriftsfilosofi og sørger for at våre gjester når de velger å reise med oss og etter endt tur at de har noe fortelle om oss og sine venner.  Hjertelig velkommen til Svalbard hos Polar Cruising AS avd. Spitsbergen/Svalbard.


Wolfgang