Wegar

Rederen

Svalbard


Jeg er 49 år vokst opp i Vesterålen i ei bygd som heter Hennes.

Har helt tilbake til 7-8 årsalderen syntes Svalbard var triggende. Første turen min til Svalbard ble 18-20 januar 2015. I den forbindelsen med gjennomgangen av en leveranse av dumperpåbygg, til en lastebil som skulle transportere kull fra Gruve 7 og til Kai som min arbeidsgiver Istrail AS og Bertel O Steen fikk i lag.

Det var mørketid og snøstorm så det var  lite å se. Det var helt klart at det var overlevering i August og jeg skulle oppover til Svalbard igjen, etter dette er det blitt så mange turer at jeg har mistet tellingen.

Min filosofi


Ingen ting er umulig, det tar bare litt lengre tid, å et nei er alltid starten på et ja.

Har ingen bekymringer for morgendagen, du vet di fleste problemer blir det ingenting av.

Trives best på utsiden av min egen komfortsone. Har jeg satt meg et mål så ender jeg ofte der. Ofte får jeg høre fra venner å familie at jeg ikke er riktig vell bevart, noe jeg heller ikke kan benekte. Livet er for kort til å bekymre seg over alt som kan gå galt.

Noen sitater jeg ofte bruker:

Den som gir seg har tapt. Enten går det bra eller så går det i vertfall over.


Polar Cruising AS 


Polar Cruising AS er et 100% Norsk heleid lite rederi. Logo har fjell i bakgrunn, og di spisse fjellene symboliserer fjellene man finner fra fastlands-Norge og di flate fjellene symboliserer fjellene på Spitsbergen, sola / månen symboliserer di fire årstidene med midnattssol eller måneskinn i mørketid, båten er en hurtigbåt som symboliserer vår måte å drive turisme. Transportetappene skal gå raskt og opplevelsene på land lengre.

Vi i Polar Cruising AS har hovedfokus på: Sikkerhet, komfort og miljø, og når våre gjester har vært med oss på tur har di fått følgende: sett, oppleve og lært.

Båtene er profilert i klare og sterke nasjonale farger: rødt, hvit og blått, dette for å vise at vi er et Norsk rederi med norsk mannskap. Dermed forplikter vi oss å følge norske lover og regelverket for transport av gjester med vårt passasjerfartøy på Norske kysten og Spitsbergen.


Wegar